We zijn misschien niet helemaal objectief, maar wel heel trots op onze taalcursussen en ook op onze studenten! Sinds onze opening in 2011 hebben meer dan 1000 mensen een cursus of privéles bij TaalNetwerk gevolgd. Daarom kunnen we nu met zekerheid zeggen: iedereen die een nieuwe taal wil leren, is bij TaalNetwerk op het juiste adres.

Regelmatig krijgen we leuke reacties van studenten. Een aantal daarvan hebben we gedeeld op onze website. Met alle feedback die we ontvangen, gaan we aan de slag. Zo zijn onze cursussen vooral een product geworden van de input van studenten en leraren.

Wat wij heel belangrijk vinden, is dat elke student gemotiveerd blijft om de eigen doelstellingen te behalen (want we geven toe, een nieuwe taal leren is hard werk!) We zorgen er daarom voor dat onze leraren aandacht hebben voor de redenen en doelstellingen van de student.

Wil je meer weten over TaalNetwerk? Op deze pagina lees je meer over onze achtergrond. Of je kunt natuurlijk ook direct alle cursussen bekijken!