Privéles bij TaalNetwerk is dé manier om op een leuke, persoonlijke manier les te krijgen waarbij u uw doelstellingen behaalt op efficiënte wijze.

De training kan op de volgende manieren worden gegeven:

  • in-company / in-office
  • bij u thuis
  • in de lesruimtes van TaalNetwerk aan de Prins Mauritslaan
  • via Skype, indien u niet altijd in Nederland bent

Standaard Privéles

TaalNetwerk biedt individuele taaltraining aan in de talen Nederlands, Frans, Spaans, Engels, Duits, Russisch, Chinees, Italiaans, Turks en Portugees.

De lessen worden altijd gegeven door native speakers. Voorafgaand aan het leertraject vindt een (gratis) intakegesprek plaats waarbij we met u en/of met uw werkgever uw doelstellingen bepalen.

De cursussen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven. Ook kunt u desgewenst les krijgen in het weekend.

Prijs: €60,00/uur op locatie Prins Mauritslaan, Den Haag of €70,00/uur excl. reiskosten op andere locaties, bijv. in-company
Toeslag voor les in het weekend: €15,00/uur

Aanmelden

Training Zakelijk Nederlands / Zakelijk Engels / Zakelijk Portugees / Zakelijk Duits / Zakelijk Spaans

Voor werknemers die hun zakelijk Nederlands, Engels, Portugees, Duits of Spaans willen verbeteren om zo beter hun werk te kunnen doen, hebben we speciale taaltrainers beschikbaar. Deze zijn gespecialiseerd in de zakelijke aspecten van de taal.

Prijs: € 65,00/uur op locatie Prins Mauritslaan, Den Haag of  €75,00/uur excl. reiskosten op andere locaties, bijv. in-company

Aanmelden

Voorbereiding bij speeches en presentaties

Native speakers met een achtergrond in sales, marketing of pr helpen u bij het voorbereiden van uw speech of presentatie in het Nederlands, Engels, Portugees, Duits of Spaans. Dit zijn specialisten in het vakgebied en helpen u niet alleen met uw uitspraak en woordenschat, maar ook bij uw presentatie in het algemeen.

Prijs: € 85,00/uur op locatie Prins Mauritslaan, Den Haag

Aanmelden

Examentraining TOEFL / IELTS

Als u van plan bent om een Engelstalige studie te gaan volgen, moet u een bewijs overleggen dat u het TOEFL-examen (Test of English as a Foreign Language) of het IELTS-examen (International English Language Testing System) met voldoende resultaat heeft behaald.

Wij bieden ondersteuning aan bij de voorbereiding op deze toetsen. We kennen de examenonderdelen en weten welke eisen er gesteld worden aan de student. Daarnaast bieden we training in de examentechniek om tot een optimaal resultaat te komen.

Prijs: €60,00/uur op locatie Prins Mauritslaan, Den Haag of  €70,00/uur excl. reiskosten op andere locaties, bijv. in-company
Toeslag voor les in het weekend: €15,00/uur

Aanmelden